Самоковски полицаи се включиха в детски празник

Самоковски полицаи се включиха в детски празник „В света на приключението“. Служителите на Районното управление  представиха пред малките си посетители помощните средства и атрибути, използвани от полицаите в ежедневната им дейност, и разясниха на децата как и при какви поводи се употребяват. Всички желаещи имаха възможността да разгледат в детайли отделни елементи от полицейското оборудване и за кратко да влязат в “кожата” на пазители на реда и закона.

Програмата бе организирана от клуб „Изследовател – роден за приключения“ към сдружение „Изследовател“. В празника бяха  включени приключения, като преминаване през въжен мост, писта за ловкост и умение, ателие и др.

Част от атракциите бяха организирани с подкрепата на Районно управление Самоков и Районна служба по пожарна безопасност на населението.

От сдружение “Изследовател” и клуб “Изследовател – роден за приключения”, гр. Самоков отправиха специална благодарност към униформените служители за проявената съпричастност към образователната кауза и оказаното професионално съдействие.