Секси на плажа! Най-модерните бански за лято 2017 – с помпони, къдрички и връзки

 

Класически цял бански или такъв с дълбоко деколте, бански с една презрамка или връзки, закачливи къдрички, пискюли и помпони и, разбира се, плетен бански. Вижте кои са модерните бански за лято 2017. Лято 2017 предлага много и разнообразни тенденции при банските. При целите бански виждаме основно 3 тенденцииизрязани, класически и с дълбоко V-образно деколте. При банските от две части много актуални са тези с горнище тип къс топ, както и тези с една презрамка. По-кокетните и закачливи модели са с къдрички, пискюли и помпони. Интересно допълнение към тенденциите за лято 2017 са плетените бански, с които ще привлечете всички погледи.

Цял бански с V-образно деколте

Класическите цели бански винаги ще са на мода и макар да показвате по-малко с тях, те са също толкова секси, колкото и тези в две части.

Цял бански с асиметрично изрязване

За да се добави някакъв интересен акцент към целия бански, този сезон дизайнерите отново заложиха на изрязаните по нестандартен начин бански. Те очертават красиво фигурата, усилвайки илюзията за извивки и добавяйки сдържан сексапил към модела.


Бански с пискюли, помпони и къдрички

Ако не харесвате семплите бански, то тези разновидности са за вас. Къдричките, помпоните и пискюлите добавят закачливост и дискретна ретро нотка към всеки модел. Типичното при тези бански за лято 2017 е, че повечето дизайнери заложиха на ярките цветове за още повече лятно настроение.

Бански с едно рамо

Макар да не са много подходящи за дами с по-пищен бюст, банските с едно рамо са много актуални за лято 2017. Интересното при тях е, че най-често са едноцветни, за да пада цялото внимание върху асиметричното горнище.

Бански с връзки

Също много интересна тенденция за лято 2017 са връзките. При тях има огромно разнообразие от модели и връзките могат да се добавят към долнището или като допълнение към горнището.

Тази тенденция виждаме и при целите бански костюми, при които връзките добавят интересен акцент към дори най-семплия бански.
Бански с къс топ

Късият топ е много популярен в основните модни тенденции при облеклото, затова не е изненада, че го виждаме и при банските. Банските с къс топ имат интересно спортно излъчване и определено няма да допаднат на всеки. Розали.


Бански с висока талия

Още една тенденция при банските, която не е за всеки. Трудно може един бански да е по-ретро, отколкото ако е с висока талия. Тези бански подчертават дупето, придавайки му обем. Някои от тях стигат точно под пъпа, докато други – малко над пъпа. Тази тенденция категорично е за най-смелите в модно отношение дами, които не следват класическите тенденции и излизат извън рамката.

 

Плетени бански

Завършваме тенденциите при банските с тази необичайна, но много ефектна тенденция. Плетените бански завладяха лято 2017 и се надяваме много дами да се осмелят да изпробват тази тенденция. Плетените бански на лято 2017 са шарени и нестандартни и не остават незабелязани.

НазадПлетени бански от Anna Kosturova – хитът на лято 2017Напред

 

Какво да облечем над банския?

Неразделна част от плажните тенденции са различните вариации на плажна “връхна дреха”. Носите я над банския и тя завършва визията ви. В галерията можете да откриете много варианти на тази плажна дреха – от парео до ефирни рокли от леки материи.