Спартак (Склаве) и Спортист (Падеш) завършиха наравно 1:1

Футболистите на Спартак бяха изненадани с нова екипировка, подарък от съотборника им И. Чакалов. Снимка – FC Spartak Sklave

В дербито на 4-ти кръг за първенството на А Областна група „Струма” отборите на Спартак (Склаве) и Спортист (Падеш) изнесоха много интересен и динамичен мач. Той бе ръководен на ниво от съдийската тройка Благовест Танев, Любо Танев и Аспарух Сяров.

Двубоят премина на много високи обороти и с непрестанни атаки към двете врати.

Първата добра възможност за отбора на домакините пропусна Илиян Сухарев.

В 25-та минута гостите успяха да поведат в резултата след добър успореден пас на Кирил Дамбов към Кръстьо Андасаров, който не сгреши за 0:1.

Второто полувреме започна с домакински натиск. В 50-та минута  при контраатака Даниел Славков успя да намери намиращия се на далечната греда Георги Латровалиев, който отбеляза за 1:1.

Двата отбора продължиха да търсят победата и само малкият шанс ги лиши от 3-те точки.

За домакините пропуски направиха Славков, Георгиев и Чолтеев.

За гостите странична греда уцели Кирил Дамбов. Отлична оценка от треньорския им щаб дадоха за играта на М.Денковски, Е.Йорданов, Ал.Ханджийски, Л.Цолев и Николай Цветков.

През първото полувреме принудително беше сменен Благой Атанасов от домакините, който получи контузия.

За този двубой футболистите на Спартак (Склаве) бяха изненадани с нова екипировка, подарък от съотборника им Илия Чакалов, който в най-скоро време се очаква отново да облече фланелката на отбора и да се появи на терена.

Ташко СУЛЬОТОВ