Сравниха абитуриентката на „Вяра” Елиана Илиева с Анджелина Джоли на бала й в Благоевград

  Елиана и кавалерът й Любомир Черкезов

 

Абитуриентката от СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ в Благоевград Елиана Илиева засенчи по красота Анджелина Джоли на балната фиеста в града. Елиана и кавалерът й Любомир Черкезов, който е бивш възпитаник на Езиковата гимназия в града, привлякоха като с магнит погледите на зяпачите, които ги припознаха като холивудските звезди Анджелина Джоли и Брад Пит.

Очарователната Елиана избра дълга стилна рокля в любимия си цвят, който умело съчета с обувки, чанта и колие в нежно екрю. Елиана завърши успешно средното си образование в СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ с профил английски и руски език. Решила е да следва „Национална сигурност“ и да стане полицай. Признава обаче, че и журналистиката й е на сърцето. След Ели най-щастливи в празничния ден бяха нейната майка – журналист във „Вяра” Кристина Сръндачка и баща й Георги, които събраха на парти роднини, близки и приятели, за да споделят с тях радостта и вълненията си от бала на порасналата си дъщеря.

Сред гостите бяха журналисти, общинският съветник Злата Ризова, бизнесменът Кирил Георгиев от Петрич, както и началната й учителка Светла Велева. Абитуриентката бе приятно сюрпризирана и с подарък от председателката на сдружение „Ние, жените” Здравка Чимева. Сред подаръците имаше и ваучер за почивка, шампанско и кошница с цветя.