Мария Демиревска ще доставя храни и хранителни продукти на детските градини в Бобов дол. Демиревска е сключила договор с община Бобов дол за предоставяне на услугата срещу 67 582,55 лв. без ДДС (81 099,06 лв. с ДДС). Договорът е за 12 месеца.
Мария Демиревска, която е от Дупница и за пореден път ще зарежда градините „Миньор” и „Дружба” (с база в кв. „Христо Ботев”) с храни, печели обществената поръчка заради най-ниска цена. При прогнозна стойност на поръчката 69 143 лв. без ДДС Демиревска е дала оферта за 67 582,55 лв. без ДДС. Оставя след себе си в класацията „Аллур ООД 68“ – София, и „Терзийски- Т.Т“ ООД – Сандански, с ценови предложения съответно 68 868,15 и 68 900 лв. без ДДС.
Задълженията на фирмата са ежедневни доставки на хляб и хлебни изделия. Както и зареждане с месо и месни продукти, риба и яйца, мляко и млечни продукти – два пъти в седмицата с месо и месни продукти, риба и яйца, а също и с мляко и млечни продукти. Веднъж седмично трябва да се осигуряват захарни и пакетирани изделия и зеленчукови и плодови консерви.

Юлияна КОЛЧАКОВА