Стефан Гошев ще води Септември (Симитли) през новия сезон. За бившия защитник на Пирин (Благоевград), Спартак (Варна), Спартак (Плевен) и Левски (Кюстендил) това е завръщане в тима след 2012-а година. Тогава той и състезателите му се превърнаха в истинска сензация, след като в турнира за Купата на България отстраниха ЦСКА и бяха спрени четвъртфиналната фаза от шампиона Лудогорец.

Сега ситуацията пред него е още по-сложна, тъй като тимът изпадна от Втора лига в аматьорския футбол. И като допълнение ще трябва да се бори за завръщане при професионалистите в конкуренцията на 21 отбора – нещо непознато в историята на Югозападната Трета лига.
За последно бившият бранител работеше в школата на Пирин (Благоевград), а преди да се занимава с млади таланти е бил асистент Милен Радуканов и на стадион “Христо Ботев”, и в Септември (Сф). 51-годишният специалист е бил наставник и на Пирин, и на Вихрен (Сандански).
Той вече проведе среща с футболистите на Септември (Симитли), която имаше най-вече опознавателен характер, а първата тренировка е насрочена за последната седмица на месец юни. Тогава ще станат ясни новите футболисти, напускащите и плановете за подготовка./БНР

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here