Бивш треньор на “Вихрен” е назначен за изпълнителен директор на “червените”

Стойчо Младенов е новият старши треньор на ЦСКА-София, потвърдиха от клуба. Ръководството на столичани обяви големи промени на ръководно ниво, закривайки длъжностите “спортен директор”, “технически директор” и “главен мениджър”.
Младенов заменя на поста Любослав Пенев, който беше начело на “червените” в продължение на само за по-малко от четири месеца. Пенев наследи Бруно Акрапович и изведе отбора до спечелване на купата на България през май.
Изпълнителен директор на ЦСКА ще бъде Филип Филипов.
“Уважаеми армейци,
Уведомяваме Ви, че е взето решение да бъде подменено цялото ръководно тяло на ПФК ЦСКА СОФИЯ. Със своите длъжности се разделят, изпълнителния директор, главният мениджър, пресаташето, старши треньорът и неговият екип. Длъжностите “Спортен директор”, “Технически директор” и “Главен мениджър” се закриват, а дейността им ще се аутсорсва на голяма немска компания. Мистър Алън Пардю става съветник на акционерите по футболни въпроси.
Новият старши треньор на ЦСКА ще бъде Стойчо Младенов, който ще поеме поста заедно със своя щаб. Занапред изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов!”, се казва в съобщението на “червените”.

Филип Филипов е работил като изпълнителен директор и треньор във “Вихрен” (Сандански) преди години.