Стоян Джелов и вокалната група на Здравка Гошевска пяха на представянето на книгата на Валентин Пензов в Сандански

Кристина Димитрова и Силвия Кацарова

Тони Мавродиев подари на композитора книга, на събитието дойдоха Силвия Кацарова, Кристина Димитрова и Агент Тенев

 

Прочутият композитор Валентин Пензов представи мемоарна книга в Дома на културата в Сандански. Книгата “Живот в светлини и сенки” съдържа много фотографии на наши и македонски творци, с които се срещал и работил Маестрото от Сандански.

Димитър Тошев и Валентин Пензов

Гостите бяха почти колкото и санданчани, между които близки и приятели на Валентин Пензов. Вечерта започна с музика на Маестрото, а после македонски певец изпълни три песни по музика на Валентин Пензов, с които печелил награди в „Макфест”. Пя и известният певец Стоян Джельов.

Тони Мавродиев подарява картината

Вокална група “Звънче” с ръководител Здравка Гошевска изпълни песен за майката, по музика на санданския композитор. На видеостена Валентин Пензов представи житейския си път като композитор и озеленител на парк “Свети Врач”.

Елина, Наташа и Клавдия

Колегата му Тони Мавродиев, с когото са работили по озеленяването на Благоевград, му подари картина. Някои от присъстващите си закупиха книгата и получиха автограф. Маестрото почерпи с фъстъци и минерална вода. Сред гостите бяха известната певица Кристина Димитрова и бившият й съпруг Иван Тенев, както и Силвия Кацарова.