Снимките не са подходящи за лица под 18 години

 

Обесено куче в района на парк „Рила” ужаси и възмути дупничани. Потресаващият случай на насилие е описан в социалната мрежа фейсбук. Дамата, публикувала поста, разказва, че на страшната гледка е попаднал малкият й брат. „Обади ми се стресиран от гледката, за да ми каже какво е видял на връщане от парка. Искам да попитам дали е нормално хора, убавищи животни, да са на свобода? С какво това животно е провокирало, за да го убият по този жесток начин? Аз съм в потрес! Хората, които убиват животни, утре ще посегнат на жени и деца”, пише дамата в своята публикация във фейсбук и предупреждава, че снимките не са подходящи за хора под 18 години.

Потребителите на социалната мрежа от Дупница надоумяват що за човек би проявил подобно нехуманно и жестоко отношение към невинно животно. По-късно в свой коментар дупничанка твърди, че за животното са полагани грижи и то се е казвало Лиска: „Кученцето живееше в блока ни. Преди дни говорих с човека, който се грижеше за нея, да платя за кастрацията й. Защо и кой я уби? Снощи е било пред блока ни, играло е с други кучета и след това е изчезнало. Лиска беше много доверчива и позволяваше да бъде галена и гушкана. Така е станала жертва на някой изрод”.

 

 

 

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Бих го изкормил този боклук, с удоволствие. Майка му деба.. Чети Нищожества и се моли да не те разберем кой си.. Но няколко камери са те хванали със сигурност.Ако знаеш какво те чака Мършо само..

Comments are closed.