Драматиченият театър „Н. Вапцаров“ в Благоевград подготвя специална изненада за любителите на театъра, любовната проза и виното.

С три вечери под открито небе в парк Бачиново (зоната за барбекю) екипът на театъра очаква своите зрители, за да изпратим заедно сто и втория театрален сезон и да посрещнем лятото.

“Театър в парка” – една романтична прохладна вечер в парк Бачиново с джаз, чаша вино и любовните писма на Фрида Кало, Антон Чехов, Джеймс Джойс, Пейо Яворов и други велики личности.

„Послепис“ е компилация от най-съкровените обяснения в любов, най-интимните помисли и най-поетичните раздели на някои от най-великите таланти в световната история.

Участват актьорите от Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград: Албена Чобанова, Биляна Дилкова, Гергана Цакова, Мариана Бонева, Недиляна Павлик, Божидар Йорданов, Иван Николов, Йордан Ангелов, Кънчо Кънев, Нено Койнарски.

Силните думи на великите личности ще останат в съзнанието, а емоционалното преживяване ще бъде подсилено от музикалното изпълнение на изключително талантливия Лъчезар Кацарски.

Театър в парка „Послепис“ ще се изиграе в три вечери от 21:00 часа. Спектакълът е една от изненадите, с които Драматичният театър „Н.  Вапцаров“ в Благоевград завършва своята програма за театралния сезон – 29 и 30 юни и 1 юли 2022 г.