Състезателката по борба Иванка Барутчийска е №1 за 2016 г. на Спортно училище “Васил Левски”

Нейни подгласници станаха каратеката Ванеса Натова и борецът Йоан Спасов, Валя Райчева е треньор на годината02-15-02-1_su_nagrajdavane

Иванка Барутчийска е №1 за 2016 г. в Спортно училище “Васил Левски” в Кюстендил. Тя е състезател по борба свободен стил, републикански шампион на България. Нейни подгласници станаха Ванеса Натова, републикански шампион по карате, и Йоан Спасов, шампион по борба класически стил.

В челната десетка място намериха още: Моника Илиева – борба; Стефан Тодоров – борба; Мира Христова – художествена гимнастика; Володимир Георгиев – карате; Михаил Михайлов – борба; Димитър Илиев – борба, и Георги Аначков – борба.

Изключително забавно и атрактивно бе шоуто по обявяване на 10-те най-добри спортисти на годината в Спортното училище, като овациите на публиката обраха малък Дядо Коледа и огромна Снежанка.02-15-02-2_su_nagrajdavane

Директорът на Спортно училище „Васил Левски” в Кюстендил Любомир Анчев награди всички номинирани от различните видове спорт, постигнали успехи на републикански и международни състезания. Отличен бе и детският отбор на “Велбъжд”, с треньор Кирил Мицов, който достигна до 1/8-финалите от турнира за Купата на БФС, като елиминира “Славия” и отстъпи с достойна игра на “Лудогорец”.

Кирил Мицов и Емил Димитров – карате, бяха отличени и за успехите им като треньори през 2016 година. Треньор на годината стана Валя Райчева – борба.

Снимките:

 

1 – Тримата най-добри спортисти на СУ и отличените треньори

2 – Десетката на Спортното училище за 2016 година