Вълнуващо, емоционално и запомнящо беше днешното състезание, организирано от община Сандански, с подкрепата на Сдружение „Пирински орли“, Спортно училище и Спортен клуб по лека атлетика „Васил Левски“.

“Лъвският скок” на учениците бе посветен на делото и завета на Апостола на свободата. Децата показаха, че са носители на повелите на Левски и с много ентусиазъм и спортен хъс се включиха в надпреварата.

Всички деца се представиха отлично, а безспорни първенци във всички категории станаха IОУ “Св. Климент Охридски”.

При момичетата първа бе Костадина Урумова – IОУ”Св. Климент Охридски”, втора – Биляна Димитрова – IОУ “Св. Климент Охридски”, а трета Памела Дюлгерова – II ОУ “Христо Смирненски”.

Отборното класиране при момичетата отново бе спечелено от IОУ “Св. Климент Охридски”, на второ място се класира отборът момичета на II “Христо Смирненски”, а на трето – IVОУ “Св. Св. Козма и Дамян”.

При момчетата първи стана Костадин Чепишев от IОУ “Св. Климент Охридски”, втори – Дарио Динев от II ОУ “Христо Смирненски” и трети – Огнян Фотев от IОУ “Св. Климент Охридски”.

Отборното класиране при момчетата нареди на първо място отбора на  IОУ “Св. Климент Охридски”, на второ – II ОУ “Христо Смирненски” и на трето – отборът на IV ОУ “Св. Св. Козма и Дамян”!

“Благодарим на целия учителски колектив, който е успял да запечата в сърцата на децата делата и посланията на Апостола! Благодарим и на Сдружение „Пирински орли“, Спортно училище и Спортен клуб по лека атлетика „Васил Левски“, както и на бъдещите зрелостници от Спортно училище, завършващи специалност “Треньор по вид спорт” за оказаната подкрепа и енергия при огранизацията на състезанието!”, заявиха от общината в Сандански.