С огнени факли Бате Иво Автографа, Мишо Бармана, бившият полицай Бойко Врански спретнаха мъжки купон в Кюстендил, шампионът по риболов Тони Икаков почерпи с кюфтенца

На масата под открито небе се весели и последният потомък на залесителя на парк „Хисарлъка” Йордан Митрев

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Бате Иво Автографа, Мишо Бармана, бившият полицай Бойко Врански, последният потомък на залесителя на Хисарлъка Йордан Митрев, шампионът по риболов Тони Исаков вдигнаха весел мъжки купон в Кюстендил. С огнени факли, символизиращи огъня на виното и любовта, веселата компания се събра на тежка трапеза.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Здравчо Петров бе провъзгласен за „бригадир” на групата. Тони Исаков черпи групата с кюфтенца и последен седна на масата. Прятелите  му се отблагодариха, като изнесоха на показ двете му купи, спечелени за най-добър риболовец – първо и второ място от клуб „Карбон” в последните две години. „Нека да ги види народът тези купи и да знае, че нито една риба не остана от него в реката и ако имаше акула, и нея щеше да хване”, шегуваше се Ричард Исаков.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На масата, подредена с напитки, домашни туршии и мезета, първи седна Иво Сарафски – Бате Иво Автографа, познат в Кюстендил от международния конкурс за класическа китара. Всеки, който се докоснеше до него, чуваше благата му приказка. Приятелите му се шегуваха с думите: „Дошъл е пръв на работа в 6 ч. без една минута сутринта и сега е пръв и на масата”.

Купонът бе озвучен от песните на Милко Калайджиев.

Михаил Очипалски-Мишо Бармана се вдигнал от  хубавия ресторант, за да дойде тук да се посмее с мъжете, стана ясно на празничната маса. Тя бе споделен и от Зоран Митев – последния потомък на залесителя на Хисарлъка Йордан Митрев. Бойко Врански също бе на масата. Той е бил дългогодишен кадър на МВР, а също така има и военно образование във Велико Търново, както и в школата в Симеоново.

Наздравици за по-хубав живот, разбирателство и берекет се вдигаха на мъжката трапеза. Атракцията на празника си останаха и запалени факли със стойки, от които струеше огън.