Треньор на Септември (Симитли) отпразнува 50-годишен юбилей

Кметът връчи юбилеен плакет на Тони Бачев

Повод да почерпи на 26 март имаше треньорът на старша възраст на ФК „Септември (Симитли) и на децата на Септември набор 2013 – 2014 година, познатия на всички Тони Бачев.

Своя юбилей, треньорът отпразнува със своето семейство, роднини, приятели, съседи, както и всички деца от школата и техните родители.

Празника на рожденика беше уважен и от кметът на община Симитли Апостол Апостолов, който връчи юбилеен плакет на Тони Бачев, поздрав както от него, така и от спортно – техническия екип на ФК „Септември (Симитли).

Много изненади бяха подготвени за рожденика и от неговите колеги, екипа на Септември. Възпитаниците на Бачев, както и техните родители също изненадаха треньора.

През своите 50 години, кариерата на Антон Бачев е преминала с над 15 години в екипа на Септември (Симитли), както и в Пирин (Благоевград) и СЦКА (София).

Отрупани трапези, много настроение и музика присъстваха през слънчевия ден по повод рождения ден на Антон Бачев. Той от своя страна благодари на всички за уважението към него, за всички изненади и емоции, които са му създали за празника му.