Входът на овехтелия Евробазар в Дупница

Евробазарът в Дупница е пред разпад, алармираха отчаяни търговци. Освен това търговският обект по думите им е протекъл отвсякъде. Собственици на закупени магазини в Евробазара се опасяват, че по-силна буря направо ще вдигне покривните елементи. „Почти навсякъде протече, щетите са големи.

Повечето магазини на Евробазара са протекли.

Причината за теча е, че при покривната конструкция са се разпаднали елементи. Вече е протекло направо вътре в помещенията. За ремонт на покрива трябва всички собственици да се сдружат, което на този етап е тудно осъществимо”, разказаха някои от търговците.

На първия етаж има все още работещи магазини.
Търговка подрежда боите за коса в парфюмерията.

Евробазарът бе една от гордостите в мандата на Пламен Соколов,  при чието кметуване обектът бе строен от варненската фирма „Биозем” на Васил Камбов. Магазините тогава бяха разпродадени на цена по 500 евро за км.м, по думите на търговци.

Опразнените магазини се продават и дават под наем. 

На втория етаж на Евробазара сега останаха само шивачка и фризьор за мъжко подстригване.

Подробности в печатното издание

Вестник „Вяра“ уведомява своите читатели

5 КОМЕНТАРИ

  1. Типично за Пламен Соколов и дружките му – ИЗМАМНИК. И тоя ми се пише кандидат кмет а е за разстрел

  2. Тоя Пламен Соколов и аверите му ,при управлението на Дупница ненесоха повече вреда на Дупницо от бомбандировките на града през войната 07,януари 1944г.

  3. Всички знаем, че Соколето е схемаджия и нищо не става от него. А тези, които са си купиле магазини да си съберат пари и да си ремонтират собствеността. Какво чакат?

  4. Всички знаем, че Соколето е схемаджия и нищо не става от него. А тези, които са си купили магазини да си съберат пари и да си ремонтират собствеността. Какво чакат?

Comments are closed.