Тъщата на ексдепутата Георги Андонов строи цех за бланширане на картофи в Гоце Делчев

ОбС даде зелена светлина, Андонов: Не знам нищо за проекта

22-01-09-%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%b61
Георги Андонов

Тъщата на ексдепутата Георги Андонов от Гоце Делчев започва нов доходонесен бизнес. Амбициозната дама обмисля да построи цех за бланширане на картофи край Гоце Делчев.
Камелия Григорова заедно със сестра си Румяна Узунова и още няколко наследници на имот в местността Мочура в землището на Гоце Делчев имат намерение да построят цех за бланширане на картофи и склад за съхранение.

Общинските съветници от Гоце Делчев разрешиха на собствениците да изготвят подробен устройствен план за промяна предназначението на имота, който в момента има статут на нива.

Идеята на наследниците на имота е да участват в програма за европейско финансиране. Очакваният прием на документи по мярка 4.2 за преработка на земеделски продукти по селската програма е през май-юни 2017 г.
„Изобщо не знам какви са проектите на тъщата ми. Тя има бизнес, който от години развива в различни направления – горива, строителство, различни инициативи”, коментира ексдепутатът Георги Андонов.

В края на декември 2015 г. Георги Андонов депозира оставката си като партиен лидер на ГЕРБ в Гоце Делчев. Заедно с него оставки подадоха и 9-те членове на партията на Бойко Борисов в общината. Решението на младия депутат тогава дойде месец и половина след местните избори, на които Георги Андонов бе номинацията за кмет на Гоце Делчев.