Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаУважаеми читатели на в. „Вяра",

Уважаеми читатели на в. „Вяра”,

Във връзка с появилата се нелоялна конкуренция ви уведомяваме, че електронното издание на вестник „Вяра” се публикува на адрес www.viaranews.com. Единствен собственик и издател на вестника (печатно и електронно издание) е фирма „АВС КО” ООД.
Всички сайтове със сходна визия и съдържащи подвеждаща информация представляват имитация на домейн и сайт, което е нарушение на Закона за защита на конкуренцията, води до заблуждение и уврежда интересите ни, както и представлява опит за използване на утвърдената на пазара търговска марка на в. „Вяра”.
Поместените публикации в споменатите имитиращи сайтове уронват престижа на издателя „АВС КО”, тъй като не съответстват на публикациите във в. „Вяра” и в онлайн изданието на вестника – viaranews.com
В редакцията на в. „Вяра” получихме редица оплаквания за цитираме: „манипулативни и неверни данни, публикуване на снимки, които нямат нищо общо с конкретното събитие и т.н.”, за което издателите на „АБС КО” не носят отговорност.

Ние оставаме верни на читателите, с верните новини.

 

RELATED ARTICLES

7 COMMENTS

  1. Тази жена трябва да отиде да се прегледа някъде, жадна е за власт но нещо не и се получава … докара до донъто Вестника с неините глупости и лъжливи новини!

  2. Предполагам ,че и скритата реклама на черни мними бизнесмени ще престане поне за Дупница.

  3. не разбрах от кой трябваше да се отърве вестника ? 😀 да не е махнал тая :Д

  4. Онази рекетьорка е изгонена като парцал. Сега няма как да рекетира мръсницата. Имаше се за голяма.

  5. хахаха сега ще търси да се прави на жертва… дебне някои да я наплюе в муцуната или да я запсува за да се оплаче и да я съжалят всички

  6. защо не заведене дело срещу тази ненормалница след като нарушава закона…..

Comments are closed.

Most Popular