Елза Величкова

Заплатите на кметовете и кметските наместници на селата в община Бобов дол ще бъдат увеличени, реши местният парламент в миньорския град. Възнаграждението на кмета на общината Елза Величкова се запазва в досегашния си размер – 2200 лв. Общинските съветници увеличиха основната заплата на кмета на Големо село Васил Васев на 800 лв., а на колегата му в Мламолово Георги Александров – на 880 лв. „Досега разликата в заплатите на двамата беше много голяма в полза на Георги Александров. Единият получаваше 590 лв., а другият – 800 лв. Това не е справедливо и решихме вместо 720 лв., както бе първоначалното предложение за заплатата на Васев, да му гласуваме 800 лв. Заплатите на кметовете на останалите села ще се увеличат с…

Подробности в печатното издание

2 КОМЕНТАРИ

  1. ЕТО ЗА ТОВА ВСИЧКИ СЕ НАТИСКАТ ПО ИЗБОРИТЕ ДА СТАНАТ КМЕТОВЕ .ДОБРИ ЗАПЛАТИ -ОТГОВОРНОСТ НИКАКВА .КАКВО СВЪРШАТ ,СВЪРШАТ.ТОВА ,ЧЕ ЦЕЛИЯ ГРАД Е ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ ОТГОВОРА Е “ПАРИ НЕМА”
    ПРИ ТОЛКОВА АДМИНИСТРАЦИЯ ОТКЪДЕ ДА ОСТАНАТ СРЕДСТВА ЗА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ.ЗДРАВО СЪКРАЩАВАНЕ ТРЯБВА ,ЗАЩОТО ОКОЛО КМЕТОВЕТЕ ИМА ЦЯЛА АРМИЯ ЛЕЖАЧИ И 10% ДЕТО МОГАТ ДА ТИ СВЪРШАТ РАБОТА.

  2. ТОВА СА ПРЕДИЗБОРНИ ТРИКОВЕ.НЯМА ДА СИ ВДИГАМ ЗАПЛАТАТА.ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО НА X1.

Comments are closed.