Учителката от Говедарци Добринка Джоргова-Златинска подари син на съпруга си Симеон, юнакът ще носи името на дядо си Васил

Учителката Добринка Джоргова- Златинска от рилското с. Говедарци роди първата си рожба. Малкият юнак се появи на бял свят в четвъртък следобед в АГ болница „Шейново“ – София. Телефонът на щастливия татко Симеон Златински прегря от обаждания и съобщения от роднини и приятели, които бързаха да го поздравят.

Добринка побърза веднага да сподели във фейсбук за появата на синчето си: “За първи път изпитахме чувството да си родител! Роди се първородният ни син с идеалните мерки – 3.950 г и 52 см. Не може да се опише преживяното! Пожелавам всеки да го изживее! Даде ни нов смисъл и тласък в живота!”

Бебокът ще носи името на дядото по бащина линия Васил.

33-годишната Добринка се омъжи в началото на годината за финансиста Симеон. Любовта между двамата е несъизмерима, запознават се като студенти. Добринка е израснала в семейство на химици. Отпреди 10 години работи в софийска математическа гимназия, преподавателка е по информатика и информационна технология.

„Благодаря на целия екип и най-вече на д-р Стивасарска. Бях в най-сигурните ръце и благодарение на нея имам най-прекрасния син. Роди се вчера, на 18.05.2017 г. Отношението и професионализмът им нямат равни. Продължавайте в същия дух, мили лекари, и нека все повече благодарни мами да има. Важното е да бъдем хора един към друг. Накарахте ме да повярвам, че все пак съществуват истински и достойни лекари.

БЛАГОДАРЯ Ви, че Ви има” – похвали екипа пред „Вяра“ Добринка Джоргова –Златинска.

Във фейсбук профила на Добринка Златинска нонстоп валяха поздравления от техни приятели, като Доби се стараеше да отговори и благодари на всички.