На среща с жители на Големо и Мало село кандидатите от коалиция ГЕРБ-СДС представиха акценти от програмата за управление на страната

Винаги е вълнуващо да си у дома – там, където преминах детството си и където родителите ми продължават да живеят. Тази връзка не съм я прекъсвал. Съседите, старите приятели, с които почти всяка седмица се виждаме, са най-истинската социология – казват ми проблемите директно и откровено. За тях съм си “Ицо” и това, за щастие, никога няма да се промени. Това заяви по време на среща в родното си село Слокощица водачът на листата на ГЕРБ – СДС за Кюстендил Христо Терзийски. В неформалната среща се включи и младата кметица на Слокощица Венера Илиева.

„Виждайки колко е дейна и изпълнена с идеи, съм сигурен, че ще направи много добри неща за Слокощица“, бе категоричен Терзийски.

По-рано същия ден кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ – СДС, областният координатор Даниел Данчев и общинският ръководител на ГЕРБ – Дупница Ивайло Константинов се срещнаха с жители на Големо и Мало село, община Бобов дол. По време на срещите те обсъдиха нерешените местни проблеми и ситуацията с ковид пандемията. Кандидатите за народни представители представиха и акценти от предизборната програма на ГЕРБ.

„Цялостна реформа на социалното подпомагане, увеличение на размерите на някои помощи, окрупняване на пакетите социални помощи и въвеждане на нови видове. Това е заложено в програмата при нов управленски мандат“, обясниха кандидатите от Коалицията.

„Много се направи, но и много предстои. Хората трябва да бъдат активни и да гласуват на 4-ти април с номер 28 в интегралната бюлетина, за да продължат градивните промени както в големите, така и в малките населени места“, призоваха кандидати от ГЕРБ – СДС за област Кюстендил.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления!