Цветанов: В началото на идната седмица листите на ГЕРБ ще са готови

186-12-02-Cvetan-CvetanovВ началото на следващата седмица ще бъде готова окончателната подредба на листите с народни представители на ГЕРБ, която ще бъде утвърдена лично от председателя на партията Бойко Борисов и от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Това съобщи във фейсбук зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. “Днес проведох работна среща с колегите от 23-ти МИР в София, по време на която обсъдихме листата за народни представители от района. В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ в София Цветомир Паунов, районният координатор Александър Ненков, кметове и заместник-кметове от 23-ти МИР София. При подредбата на листата ще вземем под внимание проведените номинационни общински събрания със структурите на партията.

За нас най-важни са професионалните и личностни качества на кандидатите, които издигаме и техният доказан потенциал, с който да допринесат за реализирането на политиките на ГЕРБ. Тази седмица предстоят още редица такива срещи с представители на всички избирателни райони в страната, по време на които ще обсъдим подредбата на листите ни за предстоящите предсрочни парламентарни избори“, написа Цветанов. Той съобщи още, че с областния координатор на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков, кмета на община Ловеч Корнелия Маринова, общинските ръководители на партията и кметовете от ГЕРБ в областта са обсъдили номинациите за народни представители от ГЕРБ-Ловеч.

“За нас е важно да демонстрираме експертния потенциал на ГЕРБ в листите си, затова ще заложим на хора с доказани професионални и личностни качества. Ще се вслушаме в мнението на местната структура. Всички номинации ще бъдат съгласувани с ръководството на партията и ще бъдат одобрени лично от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов”, допълни Цветанов.