Цветан Цветанов: В предизборната кампания нашата стратегия е истината

 

34-12-02-tsvetanov„Стратегията на ГЕРБ в предизборната кампания ще бъде истината, а задачата на партията – справяне с популизма и омразата.” Това написа Цветан Цветанов на страницата си във фейсбук след срещата на МГЕРБ в Търново.

„Великотърновския район е много важен за успеха на ГЕРБ на тези избори. Победата за нас не е самоцел, а възможност да продължим да работим, за да развиваме държавата и общините. За ГЕРБ управлението е отговорност. Това казах по време на семинар “Бъдеще за младите”, организиран от МГЕРБ-Велико Търново.

Нашата задача в тази кампания е да се справим с популизма и да преодолеем омразата, която насаждат нашите опоненти. Защото когато нямаш визия и програма за управление, започваш да си служиш с нападки. Нашата стратегия е истината – ще продължим да даваме решения за проблемите, да се срещаме с възможно най-много хора, както винаги сме правили. Залагаме много на капацитета на младежите в ГЕРБ и разчитаме да говорят за важните неща с хората за приоритетите на ГЕРБ, какъвто е образованието. Нека младите да говорят и за високоскоростния път Русе-В. Търново-Свиленград, за АМ „Хемус“, които в момента се реализират. Сигурен съм, че в един следващ управленски мандат на ГЕРБ те ще бъдат завършени. Това са транспортни артерии, които ще засилят и инвеститорския интерес към това уникално място – Великотърновска област. Заедно с летището в Горна Оряховица и жп-транспорта ще можем да отворим старата столица още повече и за туристите.“ , гласи публикацията на Цветанов.

 

Снимка: Цветан Цветанов на срещата на МГЕРБ в Търново