Sunday, July 14, 2024
HomeНовиниБългарияЦвета Караянчева за Нинова: Ако продължи да лъже със същото темпо, никой...

Цвета Караянчева за Нинова: Ако продължи да лъже със същото темпо, никой няма да й вярва, когато човек говори истината, достига по-лесно до хората и побеждава

 

14-13-02-tsvetanovНай-важното е, че имаме ясна визия какво не сме свършили и къде трябва да наблегнем, за да можем реално да го обясним на хората. Това заяви депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева, след като бяха представени основните изводи от проведената онлайн анкета сред симпатизантите на партията.

“Структурите са посочили как трябва да работим и в кои сфери да наблегнем. Ние трябва да си поставим ясни задачи. Остава ни да работим”, каза още тя.

Относно коментарите на БСП за спиране на еврофондовете Караянчева беше категорична, че “лъжите на Корнелия Нинова станаха толкова много, но ние винаги сме казвали, че те имат обратна страна. Ако продължава със същото темпо, едва ли някой ще й повярва. Тези заплахи и заклинания, които БСП се опитват да вкарат в главата на хората, ще имаме тежката задача да ги опровергаем. Когато човек говори истината, достига по-лесно до хората и побеждава”, допълни тя.

“През двете години парламентарен живот има много приети закони, но най-важното е, че политическите сили са се научили да си говорят по-важни теми. Ние от ГЕРБ сме отговорни и винаги работим така, че да не разрушаваме стабилността в институциите”, обяви Караянчева и обясни, че по време на клетвата на Румен Радев и произнесената от него реплика, че депутатите имат още една седмица, “ние показахме нашето отговорно отношение и не напуснахме залата, защото за нас най-важно е стабилността на държавата”.

Скандалите между ГЕРБ и БСП в последните дни зачестиха.

На церемонията по встъпване в длъжност на новия президент Румен Радев Нинова и Цветан Цветанов са имали лек спор.

Предния ден пък премиерът в оставка покани Нинова да му санира къщата в Банкя. В събота пък опроверга изказването й, че предстои спиране на еврофондове за страната ни.

В ранните часове на вчерашния ден Борисов изригна, че „комунистите никога не са били глупави, те са били подли, безкомпромисни и конспиративни”.

Това подразни лидерката на БСП, която веднага публикува гневен пост, в който написа, че комунисти плюят комунисти.

 

Снимка:

Цветанов и Нинова са имали кратък словесен спор

 

RELATED ARTICLES

Most Popular