Thursday, July 18, 2024
HomeРегионПетричЧСИ Димитър Вълков запорира заради дългове сметките на светския лъв от село...

ЧСИ Димитър Вълков запорира заради дългове сметките на светския лъв от село Катунци Атанас Лазаров

Атанас Лазаров

Преди време Лазаров лежа във ВМА с разбити глава, нос и избити зъби, версиите: Не обича да си плаща

„Профайл” ЕООД на светския лъв от село Катунци Атанас Лазаров е със запор на сметките заради борчове. Сестрите Мариана и Любка Маркови осъдили фирмата за неплатени сметки, които към днешна дата надхвърлят 3000 лв., съобщиха служители на частния съдебен изпълнител Димитър Вълков, натоварен с делото.

Лазаров беше зверски пребит преди време пред входа на дома си. Според запознати причината за побоя са борчове, които той имал да връща, съобщава Skandalno.net. Светският журналист имал проблеми с много свои колеги, като например Николай Диковски, съпругата на Митьо Крика – Нина-Никол.

След боя Лазаров е лекуван във ВМА, бил със спукана глава, счупен нос и избити зъби.

Той обича да се снима с известни личности, наскоро нашумя със снимка с президента Георги Първанов на изложба с папагали. Тогава цялото АБВ скочи срещу пиара, тъй като от партията не одобриха публикуването на снимката в социалните мрежи. Причината е, че Лазарав е противоречива личност и нонстоп е забелязван по заведенията, обясниха тогава депутати от партията, притеснени за имиджа й. Светският хроникьор обича камерите и не пропуска възможност да позира, демонстрирайки висок обществен статус. Той залива социалните мрежи със снимки със скъпи коли, известни личности и от почивки от екзотични дестинации.

Лазаров е роден през 1972 г. в Благоевград, родителите му живеят в санданското село Катунци, там живее и семейството на брат му. Семейството има ферма, където отглеждат крави, но Атанас Лазаров предпочита да се прави на денди в столицата.

Свързахме се в социалната мрежа с Атанас Лазаров с конкретните въпроси: На кого дължите пари? Колко пъти са ви били за неплатени сметки?

Той обаче не пожела да отговори.

RELATED ARTICLES

Most Popular