ЧСИ Димитър Вълков запорира заради дългове сметките на светския лъв от село Катунци Атанас Лазаров

Атанас Лазаров

Преди време Лазаров лежа във ВМА с разбити глава, нос и избити зъби, версиите: Не обича да си плаща

„Профайл” ЕООД на светския лъв от село Катунци Атанас Лазаров е със запор на сметките заради борчове. Сестрите Мариана и Любка Маркови осъдили фирмата за неплатени сметки, които към днешна дата надхвърлят 3000 лв., съобщиха служители на частния съдебен изпълнител Димитър Вълков, натоварен с делото.

Лазаров беше зверски пребит преди време пред входа на дома си. Според запознати причината за побоя са борчове, които той имал да връща, съобщава Skandalno.net. Светският журналист имал проблеми с много свои колеги, като например Николай Диковски, съпругата на Митьо Крика – Нина-Никол.

След боя Лазаров е лекуван във ВМА, бил със спукана глава, счупен нос и избити зъби.

Той обича да се снима с известни личности, наскоро нашумя със снимка с президента Георги Първанов на изложба с папагали. Тогава цялото АБВ скочи срещу пиара, тъй като от партията не одобриха публикуването на снимката в социалните мрежи. Причината е, че Лазарав е противоречива личност и нонстоп е забелязван по заведенията, обясниха тогава депутати от партията, притеснени за имиджа й. Светският хроникьор обича камерите и не пропуска възможност да позира, демонстрирайки висок обществен статус. Той залива социалните мрежи със снимки със скъпи коли, известни личности и от почивки от екзотични дестинации.

Лазаров е роден през 1972 г. в Благоевград, родителите му живеят в санданското село Катунци, там живее и семейството на брат му. Семейството има ферма, където отглеждат крави, но Атанас Лазаров предпочита да се прави на денди в столицата.

Свързахме се в социалната мрежа с Атанас Лазаров с конкретните въпроси: На кого дължите пари? Колко пъти са ви били за неплатени сметки?

Той обаче не пожела да отговори.