Чудодейна напитка от 1940 г. изхвърля токсините от тялото!

С нея ще се освободите от 8 кг токсини и ще отприщите метаболизма ви да работи с невиждана досега скорост

Стенли Бъроуз създаде вълшебна напитка, с която да се справите с излишните килограми. Тайната – с нея ще изхвърлите 8 килограма токсини от вашето тегло. Напитката поддържа водния баланс в тялото, регулира имунната система и помага в процеса на храносмилането. За правилното функциониране и като цяло за здраво тяло състоянието и работата на дебелото черво е от жизненоважно значение. Ако дебелото черво не работи правилно, токсичните отпадъци няма да бъдат отстранени от организма, а вместо това ще се абсорбират в организма. За да мине храната през всички храносмилателни процеси, на организма са нужни минимум 24 часа.

Храни с лоша хранителна стойност, с ниско съдържание на витамини и ензими забавят този процес и до 70 часа. Окончателните резултати от тази неприятна ситуация биха могли да бъдат много натрупани отпадъци в тялото. Запекът е най-честият признак, че има отпадъци в тялото. Когато имате запек, премахването на тези отпадъците е болезнено.

Най-разпространените симптоми на прекалено много токсични отпадъци са тези:

Имунна система, кожен обрив, проблеми с уринарния тракт, вагинална инфекция, слаба имунна система. Промени в настроението, лоша памет, промени в настроението, тревожност, умора, депресия. Болки в мускулите и ставите. Симптоми в храносмилателния тракт, болки в стомаха, лошо храносмилане, газове, диария, подуване на корема, запек.

Напитката, която ви предлагаме, е разработена през 1940 година от Стенли Бъроуз, известен лекар, който се е занимавал и с алтернативна медицина. Процесът на почистване трае 10-16 дни.

Съставки за напитката:

– 3 литра филтрирана вода

– 1 супена лъжица лют червен пипер на прах

– 2 супени лъжици органичен кленов сироп

– половин литър пресен лимонов сок

Процес на изготвяне:

Всички съставки се смесват и се остават в хладилника на тъмно и студено. Пие се 10 дни, поне 5-8 пъти на ден. Доза няма. Пие се толкова, колкото може да понесете, тъй като вкусът е доста пикантен. В случаите, в които тази напитка се употребява, това не са повече от 3 големи глътки. Желателно е съдът за съхранение да е стъклен. Също така етеричните масла са идеална подкрепа в процеса на детоксикация на организма. Ето какво можете да си подготвите за пиене: Съставки: 10 капки ментово масло и лимон, сок от 1 пресен лимон. Процес на изготвяне: Можете да сложите тази смес в 2,5 литра вода и я консумирате в продължение на 2 седмици. Пие се по една чаша сутрин и вечер на гладно.