Sunday, July 14, 2024
HomeЗДРАВЕЗдравеЧудодейна смес от лимон и сода за плосък корем

Чудодейна смес от лимон и сода за плосък корем

 

%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5Ако в началото на летния сезон не се чувствате готови да захвърлите дрехите и имате притеснения относно вашия външен вид, то доверете се на тази рецепта. От вас не се изисква да полагате никакви усилия. Нужни са ви само два продукта, които всяка домакиня притежава в кухнята си – лимон и сода. Поотделно двата компонента са извънредно полезни. Хлебната сода (сода бикарбонат) успешно лекува болки в стомаха, гнойна ангина, гъбични инфекции и още куп други заболявания. Лимонът пък е мощен антисептик. Високото съдържание на витамин С в плода го прави желано лекарство при простуда, грип, настинка, болки в гърлото. Цитрусът успешно лекува гъбички, бактерии, високо кръвно. Напоследък все по-упорито се твърди, че комбинацията от лимон и сода успешно бори тумори и ракови заболявания. Според някои учени лимонът притежава способността да унищожи дори ракови клетки. Тук ви предлагаме най-простия и ефикасен метод за сваляне на килограми и телесни мазнини.
Ако желаете да се сдобиете с плосък корем, то вие се нуждаете само 2-3 лимона, които да изцедите. Към тях добавете лъжичка сода и литър вода. Напитката, която ще получите, има приятен вкус и аромат. Много е важно първата чаша от вълшебната течност да се консумира сутрин на гладно.
Тази чудодейна смес приемайте няколко пъти на ден и съвсем скоро ще забележите, че коремът ви е по-плосък от преди. Напитката ускорява метаболизма, засилва имунната система, действа пречистващо върху организма и има благоприятен ефект както върху фигурата, така и върху всички вътрешни органи. Това е един от най-лесните начини за постигане на перфектна фигура, а ако към него добавите и няколко минути физически упражнения на ден, то на плажа ще бъдете неотразими.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular