Традиционната среща между ръководството на БФС и представители на клубовете от Югозападната Трета лига се състоя днес в Национална футболна база „Бояна“. На събитието присъстваха директорът „Първенства и турнири“ Валентин Чакъров, президентът на АФЛ и член на Изпълкома на БФС Румян Вълков, председателят на ЗС на БФС София Петко Петков и секретарят Зона „София“ Николай Младенов.

На срещата бяха обсъдени актуални теми преди началото на пролетния полусезон, а клубовете бяха запознати с предстоящите нововъведения, свързани с 4-годишната стратегия на БФС. Всички присъстващи получиха уверение, че могат да разчитат на подкрепа и съдействие от страна на централата за всеки проблемен казус, включително и от финансова гледна точка, след като Изпълкомът на БФС гласува отчисления от средствата по програма „Солидарност“ на УЕФА и към участниците в третото ниво на футбола.

На събитието официално бе представен и новият председател на Съдийската комисия към ЗС София – Венцислав Гаврилов, който поема поста от Николай Йорданов, предаде Пирин спорт.