Банско Тийм ще гони нов успех, този път срещу Костинброд

С леки промени в състава си ще стартира мъжкия отбор на ФК Банско Тиймсрещу отбора на ФК Костинброд от едноименния град. Още отсега е ясно, че няма да бъде на разположение на треньорския дует Боби Галчев-Иван Топузов наказаният Борис Ейков. Не тренира опитният Димитър Петков, който не е възстановен от контузия. Очаква се той да бъде заместен от Иван Топузов или Йордан Лечов. Стара травма мъчи и Жоро Рошков.

Настроението сред футболистите от мъжкия отбор на Банско е на високо ниво след нанесения разгром в решителния си мач от първата фаза на първенството над Сливнишки герой (Сливница), като ги победиха с 5:0 и заеха четвъртото място в крайното класиране на групата.

„Успяхме да изградим добър колектив от млади таланти, които се учат от опитните Боби Галчев, Боби Хазуров, Йордан Лечов, Иван Топузов, Георги Фикиин. Ако покажем играта както бе във финалната фаза на първата част на първенството, сме уверени, че ще поднасяме още много изненади и ще радваме феновете ни още от съботния мач срещу един от силните тимове в ЮЗ Трета лига – Костинброд”, споделиха от треньорския щаб.

Ташко СУЛЬОТОВ