Без проблеми в изборната нощ при получаването на протоколите в РИК-Кюстендил

Благодарности към всички участници в изборния процес. Абсолютно никакви забележки към никого. Много добра организация при получаването на протоколите в РИК – Кюстендил в изборната нощ. Това споделиха по време на работна среща представители на институции и общински администрации, ангажирани при провеждане на изборния процес в област Кюстендил. На срещата, свикана от областния управител инж. Александър Пандурски, бе обсъдено как е преминал изборният ден на 14 ноември и какво може да се оптимизира за провеждането на втория тур тази неделя.
Областният управител от своя страна също благодари на всички институции за създадената организация при провеждане на първи тур на президентските избори и на изборите за НС. „Надявам се да отстраним възникналите проблеми в рамките на тези няколко дни преди втория тур за президент и вицепрезидент. Обръщам се с молба, въпреки умората, която се е натрупала във вас, с общи усилия да продължим и да довършим работата си по най-добрия начин“, коментира още инж. Пандурски.
Зам. областният управител Емил Атанасов и главният секретар на ОА Гергана Михайлова също споделиха, че всичко е преминало спокойно и не са възникнали сериозни проблеми при организиране на изборния процес.
„Надявам се и на втори тур всичко да бъде нормално, да бъдем екипни и стиковани с останалите институции и общински администрации по места“, коментира ст. комисар Пламен Стоилов и благодари за свършената работата от страна на служителите на МВР.