„Беласица” стартира контролите си в сряда срещу „Марек”

Усилено продължават двуразовите занимания на футболистите от мъжкия отбор на ОФК „Беласица”. Единственият футболист, който тренира индивидуално без топка по лекарски указания, е Симеон Бояджиев. По думите на треньора Николай Николов той ще бъде запазен и няма да вземе участие в контролните мачове срещу отборите на „Марек” и дубъла на ЦСКА-1948. Симеон Бояджиев е основен футболист в петричкия тим, ненапразно с постоянните си игри, хъс за победа и желание за качествен футбол, било то на Царя или извън него, не остана незабелязан от феновете и стана един от техните любимци. Явно това е впечатлило и наставника Николай Николов, който пое отбора на „Беласица” пет мача преди края на есенния полусезон и видя, че Симеон Бояджиев наистина е основна фигура в тима. Затова го оставя да се възстанови напълно, защото предстои гореща пролет и битката за първото място ще бъде жестока.
Вече е уточнено, че контролният мач в сряда между отборите на „Беласица” и „Марек” ще се играе на стадион „Цар Самуил” от 14 часа. Информацията бе потвърдена както от наставника на петричкия тим Николай Николов, така и от пресаташето на „Марек” Константин Соколов.
Вторият контролен мач на отбора на „Беласица” срещу дублиращия отбор на ЦСКА-1948 е уговорено да се играе в събота, но теренът и часът ще станат ясни допълнително, съобразявайки се с атмосферните условия.

Ташко СУЛЬОТОВ