Беласица стартира седмицата на НСБ „Цар Самуил“

От понеделник треньорският щаб на мъжкия отбор на ОФК Беласица провежда заниманията си на добре подготвения терен на помощното игрище на НСБ „Цар Самуил“.

След заниманието се проведе среща-разговор с част от феновете на Беласица. На нея в присъствието на спортно-техническото ръководство и треньорския щаб беше поискана сметка защо футболният отбор играе напоследък толкова слабо. След разисквания бе дадено обещание на феновете, че в оставащите мачове ще се направи всичко възможно да се подобри значително играта на терена и да се постигнат далеч по-добри резултати. Дали ще е така ще има яснота едва в понеделник, 20 март, когато от 17.30 ч. на стадион „Арена Симитли“ отборът на Беласица ще домакинства на Спортист (Своге). Срещата ще бъде излъчвана по канал Диема спорт.

На пълни обороти се готви вече Мартин Русков, който за  изминалия мач бе в групата, но не взе участие. Този път се очаква да бъде на линия за мача срещу Спортист. От сметките на треньорския щаб отпада наказания от ДК на БФС с лишаване от участие в една официална среща за натрупани пет жълти картони Аспарух Смилков. Бяха подадени допълнителни документи в БФС за оформяне на картотеката на 19-годишния футболист от  Кот ДИвоар Аксел Талонса. Последната пречка за това остава издаването на работна виза от АЗ към МТСП.

Ташко СУЛЬОТОВ