Бизнесменът Иво Ников зарадва дупнишкото СУ „Св. Климент Охридски” с нов компютърен кабинет

Иво Ников

Поредно дарение в региона направи известният бизнесмен от IT бранша Иво Ников. Той зарадва както учениците, така и всички преподаватели в СУ „Свети Климент Охридски” с напълно оборудван компютърен кабинет с 10 модерни конфигурации. Благородният жест бе извършен точно на празника Благовещение.
От днес училището разполага и със свободен достъп до интернет (Wi-Fi). Това са само част от изненадите, подготвени за бъдещите и настоящи възпитаници през новата 2019-2020 учебна година, заявиха учителите.

Учениците използват новите модерни конфигурации за първи път.

Те изтъкнаха, че новият компютърен кабинет ще допринесе за подобряване качеството на компютърното обучение, както и за подобряване на учебния процес като цяло.
„Сърдечни благодарности на г-н Ников за предоставената възможност учениците да се обучават в изцяло оборудвания кабинет от най-високо ниво. Предоставен за бъдещите осмокласници, както и за всички останали ученици, това е един голям жест, който го оценяват не само преподавателите и учениците, но и цялата родителската общност. Жест, който дълбоко ценим и се надяваме и други да последват неговия пример, а именно: инвестиране в образованието на бъдещите поколения”, казаха от училищното ръководство.