Благоевград се гордее! Сладкогласните Александрина Механджийска и Анна-Мария Янкова на финал в „Шоуто на Слави“

16-05-%d0%b12

Анна-Мария Янкова

Изявените таланти от Благоевград Александрина Механджийска и Анна-Мария Янкова са сред шестте финалистки в надпреварата за новата сценична партньорка на г-н Андреев. Победителката ще води рубриката „Запознай се с малките“ в „Шоуто на Слави“ с младия господин и Крисия.

16-05-%d0%b11

Александрина Механджийска

Кастингът за сценична партньорка на г-н Андреев премина през няколко етапа, като първоначално пред комисия се явиха 83 момичета и едно момче. Впоследствие жури в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров, Иво Сиромахов и Филип Станев избра за финал общо 6 момичета. По време на последния етап от кастинга шестте момичета трябваше да се справят със седем задачи, поставяни им от „Ку-ку бенд“.

За всяко свое изпълнение те получаваха средноаритметична оценка от всички музиканти от бенда. Задачите, които претендентките за нова сценична партньорка на г-н Андреев трябваше да изпълнят, бяха: „Български народни песни“, “Песни на Адел”, “Любими песни от филми”, “Песни на Лили Иванова”, “Хеви метъл”, “Песни на чужди езици” и “Песни на «Ку-ку бенд”. За финала шестте момичета имат две задачи – „Значима българска песен“ и „Песен по избор“.