Близкият на Стъклето – Евгени Радойски – Дуньо от Кюстендил влиза в затвора за 2 мъжки парфюма

 

Мъжът ще търка нара 19 месеца за открадната стока на стойност 27 лв. 

 

Digimax A50 / KENOX Q2
Евгени Радойски – Дуньо

Кюстендилецът Евгени Радойски, по прякор Дуньо, ще лежи в затвора заради два мъжки парфюма, които откраднал от голям търговски обект в града. Районен съд – Кюстендил му наложи наказание 19 месеца лишаване от свобода, което да изтърпи при строг режим. На 15 февруари Евгени Радойски отишъл в голяма търговска верига. Без никой да го забележи, взел от щанда два мъжки парфюма и преминал през касата, без да ги обяви. Същият бил забелязан и задържан от охраната в магазина. От назначената оценителна експертиза се установява, че стойността на парфюмите е 27 лева.

34-03-01-stukleto
Владимир Ангелов-Стъклето

Присъдата е наложена след споразумение между прокуратурата и адвоката на обвиняемия, одобрено от Районен съд – Кюстендил и е окончателна.

34-03-01-plamen-sokolov
Пламен Соколов

Името на Дуньо нашумя покрай бившия кмет на Дупница д-р Пламен Соколов. Припомняме, че през 2014 г. той пусна Дуньо като наемател в жилището си в кв. „Байкал“, на ул. „Поп Харитон“. Тогава Дуньо бе излязъл седмица по-рано от бобовдолския затвор. Соколови се хванали за главата, след като направили внезапна проверка и установили, че в дома им имало още десетина души. Тогава Дуньо бе в жилището на доктора заедно с Владимир Ангелов – Стъклето, познанството им било от затвора. После Соколов изгонил Дуньо от апартамента си.

До момента Евгени Радойски е осъждан многократно за престъпления от общ характер, основно за престъпления против собствеността.