Бобов дол засия, украсен с близо 5-метрова елха и десетки светлини

От общината подариха шоколади на децата

Бобов дол засия, украсен с близо 5-метрова елха и десетки светлини, които преобразиха центъра. Светлините на елхата бяха запалени в навечерието на Никулден на празник, организиран от общината. В събитието се включиха Дядо Коледа и Снежанка, които зарадваха не само децата, но и десетките придружаващи ги възрастни.

За приповдигнатото настроение допринесоха и песните и танците на малчуганите от детските градини „Дружба” и „Миньор”. Присъстващите бяха приветствани от кмета на общината Елза Величкова, която им пожела здраве, щастие, благоденствие, весели коледни и новогодишни празници. От името на кметицата по време на тържеството общинари раздадоха шоколади на всички деца.

„Тази година за първи път имаме такава красива и богата украса. На прилични цени бяха закупени светлини и свещ – украшение за централната улица „27 октомври”, като за първи път е украсена цялата, а не само част от нея. Купихме и венци, които са поставени на сградата на общината.

Обогатихме и украсата за самата елха. Никога досега градът ни не е бил толкова красив. Като „Шан-з-Елизе“ е главната улица”, коментираха от общинската администрация.