Борба за живот! Иво Христов от Радомир отново на крака след поредната тежка операция

Младият писател се възстановява и ходи с чужда помощ

Младият писател от Радомир Иво Христов е на крака след поредната тежка животоспасяваща операция. Иво се бори с коварно заболяване, образуващо тумори в тялото му.
“За мен е истинско постижение да бъда отново на крака, макар и с чужда помощ, макар и за кратко. Не е за вярване колко е трудно, но аз няма да се откажа. Твърдо решен съм да се възстановя докрай, да стана човекът, който преди бях, и да постигна мечтите си”, това сподели младият мъж във фейсбук страницата си. За да се случи по-бързо възстановяването му, той призова за подкрепа, като бъде закупена новата му книга.
“Останалите начини, по които можете да ме подкрепите, са:
– Като изпратите СМС с текст DMS IVCHO на номер 17 777 на цената на 1 лв.
– Чрез превод в дарителската ми банкова сметка: POSTBANK BG47BPBI79404078032501 – Иво Ивов Христов
– Чрез дарение в Pay Pal: ivohristov0102@gmail.com – Иво Христов
Споделете публикацията, за да достигне до възможно повече хора. Благодаря ви!”, написа Иво Христов в личната си страница в социалната мрежа. Там младият мъж получи хиляди пожелания за здраве и окуражаващи думи. “Успех, мило момче! Ще се справиш!
Сили и кураж и на милата ти майчица! Вярвай в силата на Бог, който ти помага. Скорошно възстановяване, желая от сърце. Поредното предизвикателство е пред теб, Ивчо! Толкова си борбен, на тази крехка възраст и този път ще се справиш! С теб сме!”, написаха загрижени хора във фейсбук.
“Възстановяването ми върви бавно, но аз не спирам да вярвам, че съвсем скоро ще мога да се движа отново нормално и да правя това, което обичам – да пиша. Благодаря ви, че през последните дни и седмици не спирате да ми изпращате от позитивната си енергия. Това значи наистина много за мен”, коментира преди дни Иво Христов.
По време на последната интервенция е бил запушен белият му дроб, изпада в кома и прекарва 12 дни в реанимация. Сега се възстановява и ходи, макар и с чужда помощ.