Ботев Ихтиман се справи с пореден съперник в контрола

Ботев Ихтиман победи втория отбор на Септември София с 1:0 в проверка, която се игра на базата в Герман, предаде Gong. Победното попадение дойде през първата част, а Кристиян Андонов се разписа в 34-ата минута на двубоя.

В жегата, която беше обхванала терена двата тима опитаха да се надиграват, но тежкото време оказа влияние върху представянето.

Домакините имаха чудесна възможност да открият резултата в 32-ата минута, след като Мартин Тодоров стреля отлично, но ударът му срещна гредата.

Две минути по-късно отлична атака на Ботев отляво позволи на Рангел Игнатов да центрира отлично в наказателното поле, а Кристиян Андонов прониза вратата на съперника. Малко по-късно отново Ботев направи отлична атака, но в крайна сметка не се стигна до нов гол.
домакините от Септември II понатиснаха в последните минути и в 82-ата минута Мартин Филипов стреля от 20 метра, стражът на гостите изби топката в краката на Валери Попов, който би от близко разстояние, но коженото кълбо мина на сантиметри от лявата странична греда.

Така Ботев спечели с 1:0 в полезна проверка и за двата отбора преди старта на първенството в Югозападната Трета лига.