БСП лидерката Силвия Иванова: Радомирци пропищяха от непочистени улици и преливащи контейнери, да сте мислили, преди да изядете кебапчето

05-03-90-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b2%d0%b8%d1%8f-%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0Лидерът на БСП-Радомир Силвия Иванова „захапа” кмета Пламен Алексиев за затрупани от сняг улици и преливащи контейнери. Тя сподели в социалната мрежа снимка с обяснението: „Снимката е от профил на фейсбук приятел. Ще спестя името му, но коментарът към снимката е:

05-03-90-803_n 05-03-90

“Излишен е коментарът, просто на снимката ясно се виждат нещата”. Това, което аз бих добавила, е – ВИДИМО се виждат нещата! Видими резултати от видими управленци!” Иванова продължи с коментарите си за обстановката в Радомир, която всяка зима е една и съща: „Следващия път, преди да ми пратите снимка на непочистена от снега улица, на неокосена тревна площ, на разбити плочки или на неизхвърлени кофи с боклуци, си спомнете, че точно преди 1 година имаше местни избори! Така че не бързайте да плювате по кмет, община и т.н. – все пак това сте избрали! Другия път помислете, преди да изядете кебапчето или да приберете 20-те лева в джобчето! Който се припознае – да му е сладко! А на останалите – благодаря ВИ!”