БСП начело с водача С. Мирчев регистрира листата си в Перник

БСП-Перник регистрира листата си за кандидати за народни представители. Социалистите внесоха необходимите документи за участието си в парламентарните избори в Районната избирателна комисия в миньорския град.

Промяната за Перник започна преди 2 години с избирането на кмет от БСП. Надявам се промяната да продължи и с нашата листа, която е съставена от хора, които са дълбоко свързани с областта и ще работят здраво за нея, заяви водачът на листата – действащият депутат от София Стоян Мирчев.

„На второ място е Георги Чернев, който е завършил международни икономически отношения. Създател на Пернишката търговско-промишлена палата. Много съм щастлив, че трета в листата е колегата ми от 44-то Народно събрание Евдокия Асенова, която е дълбоко свързана с района и най вече с Радомир. Председателят на Младежкото обединение в Перник Станислав Павлов е на 4-то място, след това е председателят и общински съветник от Трън доц. Ташко Минков. Благодаря, че са част от екипа на Иво Михайлов, който е експерт по финанси и банково дело, както и на Иван Димитров – доктор военна логистика от Военната академия “Г.С.Раковски”. Приятно се изненадах и от участието на председателят на МО в Брезник и IT специалист Василена Василева“, посочи още Мирчев.

Той допълни, че очаква добри резултати на изборите на 4 април.