Ветераните туристи на Тасуда Митова от Сандански се веселиха на кестенова вечер в Петрич, изненадаха с подарък домакина Стоил Илиев

Композиторът Светослав Лобошки с компанията си
  • Дъщерята на Иван Апостолов поднесе саксия с коледни звезди, няколко бутилки шампанско и шоколадови бонбони за 20-ата годишнина на хор “Иван Апостолов”

  • За доброто настроение на макс се раздадоха певицата Марияна Танева и Павле от Струмица на йоника

Туристи ветерани от цяла България се веселиха на разкошна Кестенова вечер в град Петрич по покана на местния КТВ “Калабак” с председател Стоил Илиев. Най-голяма беше групата от КТВ “Коста Поптодоров” в Сандански, с председател Тасуда Митова.

Празничната вечер се проведе по покана на местния КТВ “Калабак” с председател Стоил Илиев.

Домакините посрещнаха гостите си в просторен ресторант при градския стадион, а хорът “Иван Апостолов” изпълни прекрасен концерт по случай своята 20-годишнина.

Наздравица с Елена Велева

Ръководител на хора е Иван Димитров, който приемаше поздравите на домакини и гости от сърце. Дъщерята на Иван Апостолов поднесе саксия с коледни звезди, няколко бутилки шампанско и шоколадови бонбони за колектива хористи по случай кръглата годишнина.

Георги Иванов, Тасуда Митова, Павлина Христова, Мария Вакъвчиева

Поздравителен адрес имаше от Сдружение “Заедно можем”, които изненадаха приятно хористите с красиви шалове, за да допълнят костюмите за изпълнение на сцена. Председателят на КТВ “Коста Поптодоров” Тасуда Митова връчи подарък от клуба на Стоил Илиев от Петрич.
За доброто настроение се раздадоха на макс певицата Марияна Танева и на йоника Павле от Струмица. Дансингът беше постоянно изпълнен с няколко хора и постоянно танцуващи двойки. Специално композиторът Светослав Лобошки беше поздравен със “Соле мио” от оркестъра. Купонът продължи до полунощ, а на следващия ден туристите посетиха съседна Македония и опитаха местната кухня на “Лебедово езеро”.