(ВИДЕО) Селска плевня за милиони!

Цената на някои автомобили достига 600-700 хиляди долара. Повечето от колите са британски

Във Великобритания беше открита стара плевня, пълна с редки ретро коли. Те са около 50, като сред тях има наистина много ценни и редки екземпляри. Видео с изоставените коли публикува каналът Lost Adventures в Youtube.
Повечето от моделите са от следвоенната британска автомобилна индустрия, а някои от тях са доста скъпи. Най-старият автомобил в колекцията – луксозният Bentley Mark VI от 1946 г. – струва около 600-700 хиляди долара.
Спортните Aston Martin Lagonda и Jaguar XK140 също са скъпи – те се оценяват на няколкостотин хиляди долара. Освен това класическите Jaguar Mk1, Sunbeam-Talbot 90, Daimler Conquest и Triumph Vitesse могат да се видят в плевнята и в околността, при това в повече от един екземпляр.
Внимание заслужават и роудстърите MG A и MG B, както и Porsche 924 купе. Състоянието на автомобилите е различно, но всички се нуждаят от ремонт или реставрация.
Към момента собственикът на колекцията не е неизвестен, но е ясно, че на автомобилите отдавна не се обръща никакво внимание. Покрити са със слой прах, а някои са сериозно ръждясали./ fakti.bg

https://www.youtube.com/watch?v=JxGUICN4C7w&feature=emb_title