Виктория Александрова стана най-секси абитуриентка на Гимназията по икономика в Кюстендил, Майкъл Гелемеров дойде с народни шевици

Виктория Александрова стана най-сексапилната абитуриентка

 

Виктория Александрова стана най-сексапилната абитуриентка на изпращането на випуск 2017 от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“ в Кюстендил.

Абитуриентът Майкъл Гелемеров избра риза с българска шевица, дамата с него е Ивона Стойкова
Близначките Сияна и Бояна
С. Богданска, подгласничка на Девойка Кюстендилска пролет 2016

При момчетата се открои абитуриент, заложил на българските традиции. Майкъл Гелемеров избра бяла риза, декорирана с характерните шевици от едно време. Негова дама пък бе Ивона Стойкова, която пристигна от Англия.

Снимки за албума пред Войнишкия паметник с класната ръководителка Аделина Филипова
Абитуриентската фиеста на Професионалната гимназия по икономика

Абитуриентка от Икономиката бе и подгласничката на Девойка Кюстендилска пролет 2016 Мирослава Александрова – С. Богданска. Красавицата завършва специалността „Електронна търговия“ и е зодия Лъв. Тя бе заложила на рокля в два цвята – горната част при бюстието бе в черната гама, а долната от ефирна коприна – цвят пепел от рози. Фитнес инструкторът Петър Минев, бивш възпитаник на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт, пък придружаваше красивата Анислава Александрова.

Абитуриентка избра рокля в цвят Сахара
Преподавателката Аделина Филипова, абитуриентката Анислава Александрова и фитнес инструкторът Петър Минев

Лъскави автомобили и ретро коли, украсени с панделки и балони, спираха на Гаровия площад, а изисканите абитуриенти излизаха оттам, посрещани от шпалир изпращачи и плеяда фотоапарати. По традиция зрелостниците направиха шумна обиколка на града, преди да влязат в ресторанта и да поздравят близки и роднини от терасата.

Випуск 2017 завършиха 112 ученици от 5 паралелки – митническа и данъчна администрация; икономика и мениджмънт; бизнес администрация, банково дело, електронна търговия. 12. „а” бяха избрали да пристигнат с един от училищните автобуси, който бе украсен с разноцветни балони. Жълтото автобусче обиколи на няколко пъти града, а от него кънтеше отброяване от 1 до 12. Последно МПС-то паркира на Гаровия площад, а атракцията станаха двойка абитуриенти, като момчето се превиваше от мощна тонколона, която носеше на рамото си.

Момчетата и момичетата не пропуснаха да потанцуват под звуците на ромските музиканти, които и тази година окупираха Войнишкия паметник. Разликата от предходни издания на абитуриентските фиести е, че сега към акордеона се добави и класическата китара.