Владимир Димитров е абсолютен шампион на Balkan Grand Prix 2021

Владимир Димитров, родом от село Полето, община Симитли, отново даде повод за гордост, след като стана шампион и абсолютен шампион в категория до 80 кг на Balkan Grand Prix 2021! Влади беше безупречен в своето представяне, като успя да се класира на почетното първо място след месеци усилени тренировки и лишения и надвивайки сериозна конкуренция от страната и не само.
„Много съм щастлив от резултата, който успях да постигна на Balkan Grand Prix 2021. Всичко това нямаше да бъде възможно без помощта на моето семейство, на треньора ми Благой Ангелов, на кмета Апостол Апостолов и на Стефан Апостолов. Искам да изкажа специалните си благодарности към всички тях за подкрепата, която ми указаха! Тази победа е не само моя, но и на всички тях“, каза Владимир Димитров в първите минути след края на спортната надпревара.
Ръководството на община Симитли поздравява Владимир Димитров за победата и му пожелава още много спортни успехи, с които да прославя родния край в страната и по света!
BALKAN GRAND PRIX е турнир по бодибилдинг, включен в календара на NPC Worldwide. Спортно шоу с международно участие и заявка за това да се наложи като ежегоден и развиващ се турнир. Победителите в отделните категории на BALKAN GRAND PRIX придобиват правото да участват на професионални квалификации на големи международни турнири.