Влюбена двойка се сгоди при полет с балон над Мелник

Десетки се любуваха на най-малкия град отвисоко благодарение на Сдружение “Нашият дом е България”

Вълшебни полети над пирамидите в Мелник сбъднаха десетки мечти. И една от най-важните в живота на всяка двойка – предложението за брак. Така двама влюбени направиха полета си с балон незабравимо преживяване. Романтичната изненада дойде във въздуха по залез и след сълзи на щастие бъдещият младоженец чу заветното “да”.

Много желаещи да се издигнат с балон се любуваха отвисоко на красотите в най-малкия град. Те прелетяха над релефни крепостни пясъчни стени, над стария стадион, пред манастира „Света Богородица Всецарица“… Тази възможност бе предоставена от Сдружение “Нашият дом е България”. Събитието бе съпътствано от светлинен спектакъл и уникална народна музика в изпълнение на Карамфил Божиков. Присъстващите не пропуснаха да дегустират и пурпурното, плътно мелнишко вино.

“Сърдечни благодарности на кмета на община Сандански Атанас Стоянов за съдействието, на „Приключенски клуб Белоградчик” за безопасните и вълнуващи полети и на Живко Литов”, казаха от сдружение “Нашият дом е България”.

Продължителността на полетите бе между 30 и 40 мин. Опитен екипаж се погрижи за безопасността и удоволствието по време на полета.