Водач на Cadillac паркира върху VW Jetta!

Видео от камера в автомобил показва невероятна сцена: бял Cadillac XTS се движи неконтролирано около едно кръстовище, докато накрая паркира върху два автомобила!

Cadillac паркира върху Dodge и Volkswagen Jetta, които спокойно си стоят на паркинг. Невероятна случка, а човек си задава въпроса: как е могло да се стигне до подобно нещо? В малкото градче Ернандо (американския щат Флорида) водачът на един бял Cadillac XTS извършва невероятна маневра, след като се движи известно време на неконтролирано на заден ход (!) и накрая се качва с колата върху два паркирани автомобила.

От видеото, заснето от друг автомобил, се вижда, как благородният седан на възрастен господин излиза от паркинга на една банка – на заден ход и доста бързо. Минава направо и е цяло чудо, че не удря някой друг автомобил. Особено след като успява да премине през голямо кръстовище с шест ленти. Накрая господинът и неговият Cadillac финишират там, откъдето са тръгнали – на паркинга на въпросната банка. Само, че върху покривите на два паркирани автомобила. Важното е, че никой не е ранен при това произшествие. След катастрофата шокирания водач на Cadillac-а успял да слезе без проблеми от автомобила си.

На Cadillac-а му няма нищо – Dodge и VW са тотални щети

Притежателите на Dodge Journey и VW Jetta обаче са били доста шокирани, когато са стигнали до автомобилите си. Тъй като докато Cadilllac-ът отвън няма сериозни щети, ударените коли са получили масивни щети по предниците и покрива. Полицията съобщава за два автомобила – тотални щети. В момента служителите на реда водят разследване, каква е причината за куриозното изпълнение на възрастния господин. Твърде вероятно е, възрастният водач на Cadillac-а и неговата спътничка да са изпаднали в паника, когато автомобилът започва да се движи с висока скорост на заден ход и да са загубили контрол над управление./autobild.bg