Волейболното чудо от Ресилово Цветан Соколов кумува на миската Нанси Карабойчева, съпругата му Деляна нае партибус

Младоженецът Добромир Димитров от новия сезон ще играе в Италия, младото семейство се мести в Тивиано

 

Волейболната поразяваща ръка от сапаревобанското село Ресилово Цветан Соколов и съпругата му Деляна кумуваха на сватбата на Добромир Димитров и дългогодишната му половинка Нанси Карабойчева.

Това е поредната волейболна сватба преди домакинското световно първенство. Приказната сватба на волейболиста и Мис България 2013 се състоя в родния град на двамата – Пазарджик. Присъстваха близо стотина гости, които се забавляваха до ранни зори на бляскавото тържество.

Кумове на младоженците бяха звездната двойка Цветан Соколов и прекрасната му съпруга Деляна. Те бяха придружавани от сладките си близнаци. Очарователната булка Нанси сподели щастливата новина, публикувайки множество снимки в социалната мрежа. “Най-прекрасният ден за нас! Благодарим на семействата си, кумовете, шаферките и шаферите, на всички приятели, които са за пореден път до нас!

Обичаме ви!”, написа Нанси, променяйки фамилията си на Димитрова. Mиската и Добромир се запознават преди пет години. Любовта им пламва във волейболната зала. Контузия обаче принуждава Нанси да спре с волейбола. Но тя остава най-голямата поддръжничка на Добри, като дори пътува и живее с него при трансферите му в чужбина. Това наложи миската да избере и друга форма на образование преди време, което не й попречи да завърши успешно УНСС. След сватбата им предстои преместване в Италия, където Добри ще заиграе за „Паг Волей” (Тавиано) от новия сезон. Не само сватбата на Нанси и Добромир Димитров беше запомняща се. Не по-малко вълнуващо и щуро беше и моминското парти на Мис България 2013. Кумата Деляна Соколова доста се беше постарала с организацията. Съпругата на Цецо Соколов бе наела парти бус, който откара Нанси и приятелките й до мястото на купона, продължил цяла нощ.
В последните две седмици още двама от родните национали имаха сватби – Тодор Скримов се взе с очарователната Силвия Зубева, след което и Николай Учиков мина под венчилото с красивата волейболистка Весела Бончева.