Всичко или нищо за „Марек Юнион-Ивкони“ в Монтана

Виктор Карагьозов

„Марек Юнион-Ивкони“ ще направи всичко по силите си, за да вземе реванш от „Монтана“ в четвъртфиналните плейофи от Суперлигата. Във вторник дупничани загубиха тежко у дома с 0:3 гейма от северозападния тим и задължително трябва да победят, за да не приключи сезонът за тях. Серията се играе до два успеха и при ново поражение сезонът за дупнишките волейболисти ще приключи, докато монтанци ще се класират за полуфиналите.
Ако марекчани обаче стигнат до победата, ще върнат серията в Дупница, където ще се реши всичко в евентуален трети мач.
„Изиграхме най-слабия си мач в първенството, и то точно във възможно най-неподходящия момент. Не мога да си обясня каква е причината за тежката загуба, която допуснахме в първия мач срещу „Монтана“. Съперникът ни изигра много силен мач, докато ние направихме точно обратното. Взели сме си забележка от него и се готвим на пълни обороти за втория двубой. Ще направим всичко възможно, за да победим като гости и да доведем серията до трети мач, който ще реши кой да продължи към полуфиналите“, коментира пред „Вяра“ наставникът на „Марек Юнион-Ивкони“ Виктор Карагьозов.
Той ще може да разчита на пълния си състав, като няма нито един негов волейболист, който да се оплаква от контузия преди важния мач.
Срещата е в петък от 18 часа в монтанската зала „Младост“.

Димитър ИКОНОМОВ