В Благоевград: Аптеката при бившите „Зърнени храни“ с работещо нощно гише

Нощните дежурства на аптеки на територията на община Благоевград ще бъдат възстановени от сряда, 1 февруари. Фармацевтичните обекти, които ще обслужват клиенти в малките часове на денонощието ще работят на ротационен принцип, по предварително изготвен график, който ще бъде оповестяван своевременно от община Благоевград по няколко различни начина, с цел информираност на жителите.

За периода 01. 02.2023 г. – 05.02.2023 г. (включително) ще има отворено нощно гише при аптеката, намираща се на бул. „Васил Левски“ № 38 (под кръстовището с кръгово движение до бившите „Зърнени храни“). В понеделник ще бъде обявен и адресът на обекта, който ще работи през нощните часове на следващата седмица.

Жителите и гостите на Благоевград ще могат да се информират за графика, ведно с адресите на дежурните обекти, чрез сайта на община Благоевград, където ще бъдат публикувани дежурствата. Постоянна информация ще има и на електронното табло, намиращо се на фасадата на общинска администрация. Справка ще може да бъде направена и на денонощните телефонни линии на община Благоевград. На видно място на аптеките също ще бъде закачен съответният график.