В „Марек” си пожелаха успехи и по-малко контузии, президентът Борис Паризов: Надявам се и с дупничани да бъдем по-задружни и целенасочени

Борис Паризов
  • Кирил Чакъров: Искам СК „Патриот” да има световен шампион през новата година

Председателят и старши треньор на СК „Патриот” Кирил Чакъров отчита изминаващата година като много добра за себе си и семейството му. Вижте какво си пожела той за новата година: „2018 година беше много успешна за мен както в личен, така и в професионален план. Съдбата ме дари с още една рожба и съм изключително щастлив от това. В клуба постигнахме много големи успехи, което също ме прави много горд и радостен. Пожелавам си 2019-а да бъде още по-успешна от тази и вярвам, че това ще се случи. Вече трябва да станем и световни шампиони. Искрено се надявам, че Добри Радев, както и другите състезатели от нашия клуб ще покорят още по-високи върхове в своите състезателни кариери”, каза пред „Вяра” президентът и старши треньор на СК „Патриот” Кирил Чакъров.

Кирил Чакъров

Президентът на „Марек” Борис Паризов направи своята равносметка за 2018 година пред „Вяра” и пожела на себе си и своите близки, както и на всички дупничани много здраве и успехи.
„Аз и всички марекчани изпратихме една много тежка и трудна за нас година в личен и професионален план. Годината беше с раздори, трудни моменти и проблеми. Ние обаче не трябва да се отчайваме, защото тази трудна 2018 година ни направи по-силни и ни сплоти, за да можем заедно да я изпратим и да очакваме по-добра и ползотворна 2019-а.

Цветан Видински

Благодаря на съдбата за хубавите моменти, които ми се случиха, както и на феновете на футбола в Дупница, че ги преживяхме заедно, макар и да бяха малко. За новата 2019 година аз лично си пожелавам много здраве, щастие и късмет. Семейството ми да бъде здраво, сплотено и единно. Иска ми се да имаме много позитивни моменти и повече усмивки. В професионален план си пожелавам повече успешна работа, безпроблемна и плодотворна година. Надявам се и с дупничани да бъдем по-задружни, целенасочени и отговорни. Дано всички изживеем весели коледни и новогодишни празници. Нека работата ни да е по-спорна, а на терена „Марек” да има още повече успехи”, сподели силният човек на стадион „Бончук”.
Наставникът на „Марек” Цветан Видински си пожела много здраве и късмет за него и футболистите му.
„Пожелавам на себе си и всички дупничани най-вече да сме живи и здрави. Нека да имаме успехи и хубави мигове както в личния си живот, така и в професионалния. Надявам се в „Марек” да имаме много по-малко контузии, които да ни позволят да се представяме по-добре на терена. Затова винаги е нужен и късмет, пожелавам си и него. Надявам се нашият клуб да успее да намери още спонсори, за да мислим само за футбол, а не за финанси”, каза пред „Вяра” предводителят на дупнишкия клуб.