Гардът на Братя Галеви Янко Кирилов уволни шефа на охраната на дискотеката в Сапарева баня Васил Малинов

Янко Янков

Кирилов: Васил трябва да си понесе отговорността за побоя над Първолета Костадинова и Петя и Даниел Начеви

Бившият гард на Братя Галеви Янко Кирилов уволни шефа на охраната на дискотеката в Сапарева баня Васил Малинов.

Васил Малинов

Драстичната мярка е предприел след жестокия побой, който Малинов нанесе с бокс на управителката на казиното в курорта Първолета Костадинова безпричинно. Васил Малинов премаза от бой и приятелите на Първолета – сем. Петя и Даниел Начеви.

Първолета Костадинова

Костадинова лежа в „Пирогов” с комоцио, имаше шевове на  главата и хематоми по цялото тяло. Даниел Начев е със счупена челюст. Той беше намерен в безпомощно състояние  до контейнер.

Янко Кирилов изпревари властите, като затвори преди тях дискотеката и в момента тя не работи. „Дискотеката е в основен ремонт, а Васил Малинов трябва да си понесе справедливо наказание”, каза пред „Вяра” Янко Кирилов.

Той е собственик на верига от ресторанти в Дупница и Сапарева баня, строи и ваканционно селище с 9 къщички на мястото на бившия ресторант „Валявица” край пътя за Паничище. Отскоро той е съсобственик и представител на „Рила спорт”, която държи 76% от лифта от х. „Пионерска” до Седемте рилски езера, и е собственик на стотици декари гори в района на Паничище, Сапарева баня и село Крайници.

 

 

Свидетели се кръстят: Охранителят Васил Малинов от Дупница едва не уби от бой Първолета Костадинова в дискотека в Сапарева баня, цялата е синя